VIDEO | Jaf ca în filme la un cazinou din Iași. Cu ce sumă a reușit să fugă tâlharul. Poliția încă îl caută

VIDEO | Jaf ca în filme la un cazinou din Iași. Cu ce sumă a reușit să fugă tâlharul. Poliția încă îl caută

Hoţul a escaladat zidul de la baie, a forţat geamul şi a pătruns în încăpere. O angajată a sălii de jocuri de noroc l-a surprins pe făptaş în momentul furtului din seiful de valori, iar tâlharul a lovit-o cu uşa în faţă şi a reuşit să fugă. Inițial, sustrăsese 111.000 de lei, însă a pierdut pe drum din ”pradă” și a rămas 61.000 de lei. Poliția încă nu l-a identificat pe făptuitor, a scris portalul local Bună Ziua Iași.

În noaptea de joi spre vineri, 18 februarie, în jurul orei 3.00, un cazinou din Iaşi a fost spart de un hoț care a pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc pe un geam de la baia din spatele cazinoului.

Potrivit imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din interiorul cazinoului, bărbatul avea cagulă şi mănuşi. Cu un tub de vopsea neagră cu care a vopsit camerele de supraveghere.

Știa PIN-ul de la seif

Hoţul a premeditat furtul cu mult timp în urmă, spun poliţiştii. A introdus PIN-ul seifului şi a scos bancnotele, pe care le-a introdus în bluza pe care o purta.

Potrivit BZI, iniţial, hoţul intrase în posesia a 110.000 lei. În momentul în care a încercat să fugă a scăpat suma de 49.000 lei.

Pe înregistrare se poate observa cum o angajată intră în camera în care se afla hoţul, iar acesta îi închide uşa în faţă.

„În această dimineaţă, în jurul orei 3.00, prin apel unic de urgenţă 112, de către angajată unei săli de jocuri de noroc din municipiul Iaşi, despre faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în interior şi a extras o sumă de bani din cutia de valori. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală, precum şi recuperarea prejudiciului”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Foto: Bună Ziua Iași

Libertatea