Zarug și Adriana Trandafir, discuții aprinse la „Asia Express”: „Tu dai verdicte zâmbind, adică poți fi un ucigaș în serie”

Zarug și Adriana Trandafir, discuții aprinse la „Asia Express”: „Tu dai verdicte zâmbind, adică poți fi un ucigaș în serie”

Stresul și oboseala își spun cuvântul la „Asia Express”, sezonul 4. Concurenții rămași pe „Drumul Împăraților” trec prin probe dificile, epuizante, dar încearcă să facă față tuturor provocărilor pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Protagoniștii celei mai aprinse discuții din cadrul competiției sunt Zarug și Adriana Trandafir. Din nou și-au adresat câteva cuvinte tăioase.

Contrele dintre cei doi concurenți sunt mai vechi, mai exact din momentul în care Zarug și Lorelei le-au propus pe Adriana Trandafir și pe fiica ei, Maria Speranța, la cursa pentru Ultima șansă. Zarug a mărturisit că a făcut această alegere deoarece actrița s-a tot plâns de greutatea probelor. El consideră că e doar o manipulare.

„Să formulez o scuză simpatică pentru care să le trimit pe ele în cursa pentru ultima șansă. (…) Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem. Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele.

În momentul în care începi un careu punându-ți problemele la înaintare cu o lacrimă în colțul ochiului face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți dintre îi faceți să nu vă voteze. E o formă de manipulare care mie nu-mi place”, a detaliat Zarug la Asia Express.

„Știi ce mă amuză la tine foarte tare, faptul că tu dai verdicte zâmbind, adică poți fi un ucigaș în serie, cu zâmbetul pe buze. Pe mine nu mă mai doare chestia asta, chiar mă amuză. Până unde o să mergi și unde o să ajungi. (…) Noi nu am venit aici să cerșim milă deloc!” a spus și Adriana Trandafir.

Replici acide la „Asia Express”

Nu sunt primele replici acide între cei doi concurenți de la „Asia Express”. În cadrul unei probe, cei doi și-au mai adresat câteva cuvinte. Adriana Trandafir a avut o reacție față de Zarug.

„Asta e răzbunare pe față. OK, dacă vrei război, război să fie. Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie”, a spus actrița.

Concurentul nu a așteptat și a reacționat. „Nemernică mică. M-am prins că nu e un accident și atunci am zis OK, dacă vrei război, ți-o rup în două pe mă-ta”, a fost și replica lui Zarug.

Foto: Antena 1

Libertatea